O nas

Podjetje Pnevmotex d.o.o. je eden večjih distributerjev kovičnega materiala in orodja za kovičenje v Sloveniji. Spekter produktov, ki jih prodajamo je uporaben v avtomobilski industriji, gradbeništvu, krovstvu, elektroindustriji, industriji bele tehnike, avtoservisni dejavnosti in nenazadnje za domačo uporabo.

 

Podjetje Pnevmotex d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. Vse od takrat zastopamo prodajo Gesipa produktov v Sloveniji. V vseh letih obstoja smo navezali in ohranjamo stike z največjimi proizvajalci in dobavitelji kovičnega materiala v Evropi in po svetu.

 

Produkti v našem programu obsegajo predvsem slepe kovice, slepe matice, orodje za kovičenje (ročno, akumulatorsko, pnevmatsko, avtomatizirano), hkrati pa našim kupcem ponujamo komplementaren program za njihove potrebe-vijake, vtisne matice, privarilne sornike, privarilne vijake z notranjim in zunanjim navojem. Za prodajo in uporabo orodij iz našega programa nudimo izobraževanja, svetovanja in servis.

 

Vlogo podjetja Pnevmotex d.o.o. ne vidimo kot zgolj prodajo, temveč tudi svetovanje in iskanje rešitev za potrebe naših kupcev, kar jim omogočamo z leti izkušenj, strokovnim kadrom in stalnim izobraževanjem naših zaposlenih na področju kovičenja.

 

Smo finančno zanesljiv partner tako Vam kot našim dobaviteljem, kar dokazujemo s certifikatom odličnosti
AAA bonitetne hiše Bisnode. Prav tako imamo sistem vodenja kakovosti, certificiran s strani TÜV Sava.

Za prodajo in uporabo orodij iz našega programa nudimo izobraževanja, svetovanja in servis.